Stäng
Tidigare

Stäng
Tidigare

Stäng

Meny
Presentkort
0 0 €

Vi bjuder på frakten till Sverige för beställningar över 150 €.

P.S. Har du märkt vår nya Outlet-kategori?

X


Leveransvillkor

Beställning


Produkterna beställs via webshopen. När beställningen är gjord, skickas en bekräftelse på mottagande av beställningen samt leveransen till din e-post. Ifall det uppkommer problem med webshopen eller beställningen kan du vara i kontakt med oss via e-post nuppu@nuppuprint.com. Ifall någon produkt är slut eller den inte av andra skäl går att leverera inom utlovad tid, är vi i kontakt med dig omedelbart.


Beställaren måste vara myndig eller ha förmyndarens tillstånd att beställa.


Du kan välja att registrera dig i webshopen. Då behöver du inte mata in uppgifterna nästa gång och du kan kontrollera dina tidigare beställningar. Du kan även beställa utan att registrera dig.


Alla priser inkluderar mervärdesskatt enligt anvisningar gällande i Finland. Produktens pris kan vid undantag korrigeras på efterhand, ifall det har skett ett tydligt fel i prissättningen eller priset är avsevärt lägre än den generella prisnivån.


Våra tyger är avsedda till privat bruk, men man får tillverka enstaka exemplar av det på beställning. Kontakta oss gärna, ifall du tänker använda våra tyger till andra än dina egna ändamål.


Betalsätt


Paytrail


www.paytrail.com


Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Vid betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med Nuppu.


Paytrail Oyj

FO-nummer: 2122839-7

Innova 2 

Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Finland

Telefon: +358 207 181830


Leverans


Vi skickar iväg produkterna inom 3-5 arbetsdagar efter mottagandet av beställning. Ifall du vill att vi håller din beställning i väntan på någon anländande produkt, vänligen meddela vilken produkt beställningen väntar på. Vi behåller din beställning i max två veckor. Lämna dock inte beställningen och vänta på någon produkt som vi inte har gjort reklam för att de anländer inom kort.


Du kan också göra en tilläggsbeställning till en tidigare beställning, ifall den första beställningen inte ännu är behandlad. Välj kombinerande av beställningar som leveranssätt till den senare beställningen och meddela som tilläggsinformation den första beställningens nummer. Observera att vi inte krediterar redan betalda postavgifter.


Köpkorgen föreslår automatiskt de möjliga leveranssätten för paketet och lägger till postavgiften till slutsumman. Beställningens vikt och volym inverkar på postavgifterna. Vi levererar alla beställningar över 100 € utan postavgifter inom Finland, över 150 € inom Sverige och Åland, 200 € inom EU och över 250 € till resten av världen.


Observera att om du beställer över 5 meter av samma tyg, så kan vi skicka den i två delar beroende på fel i tyget, avbrott eller förpackning av beställningen. Meddela som tilläggsinformation hur stora bitar du önskar dig ifall det har betydelse.


Leverans inom Finland


Småpaket 4,90 €

Levereras med posten hem.


Paket 6,90 € (Fri frakt till Finland för beställningar över 100 €)

Du kan välja att få paketet levererat till antingen närmaste post eller till SmartPost-låda. När paketet är skickat, får mottagaren en spårningskod med vilken man kan följa med paketets leverans.


Paket levererat hem 8,90 € (Fri frakt till Finland för beställningar över 150 €)


Paket till Sverige 6,90 € (Fri frakt för beställningar över 150 €)


Paket till Danmark 9,90 € (Fri frakt för beställningar över 150 €)


Leverans till andra länder


Leveranssättet utomlands beror på både mottagarlandet och paketets vikt. Webshopen erbjuder de möjliga alternativen vid beställningen. Vi levererar inte över 30 €:s beställningar via brev.


Returer


Färdiga produkter har 14 dygns återlämningsrätt. Återlämningsrätten gäller inte felfria tyger som är skurna på längder, eller PDF mönster. Produkten bör vara i nytt motsvarande skick vid återlämning. Kunden betalar postavgifterna för returen.


Vänligen kontakta oss på nuppu@nuppuprint.com vid återlämnings- och bytessituationer. Du måste informera oss om återlämning inom 14 dagar, och skicka varorna tillbaka inom 14 dagar efter meddelandet. Om du inte hämtar paket, betyder det inte att du har informerat oss om återlämning, och vi drar av Postis återlämningskostnader 11,50 € samt en behandlingskostnad på 20 €.